Verzekeren

Verzekeren?

Alleen als het moet. Dat is onze visie.

Verzekeren?

Dat is onze visie. Alleen die risico’s verzekeren die echt noodzakelijk zijn en dat is natuurlijk voor iedereen anders. Het maakt nogal verschil of je wel of geen spaargeld achter de hand hebt in geval van calamiteit. Daarom brengen we jouw situatie eerst goed in kaart en kijken wat je al geregeld hebt. We inventariseren jouw wensen en op basis daarvan krijg je een persoonlijk op jouw situatie gericht advies. Zo ben je nooit oververzekerd en betaal je dus nooit teveel.Verzekeren / particulier [/ux_text]

Woonhuis, arbeidsongeschikt, overlijdensrisico

Iedereen met een eigen woning heeft zijn woonhuis verzekerd. Bij schade zijn de financiële gevolgen namelijk groot. Maar hoe zit dat eigenlijk bij overlijden? Of wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Wat betekent dat voor jou en jouw nabestaanden? Wist je dat de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen de laatste jaren behoorlijk zijn gedaald? Heb je een overlijdensrisicoverzekering die al enige tijd loopt? Dan kan het zinvol zijn om eens te kijken, of dit nog wel de meest voordelige oplossing voor je is.

Verzekeren / Ondernemers

risicoverzekering AOV

Als ondernemer moet je zelf zorgen dat jouw (grootste) risico’s afgedekt zijn. Dat is fijn, want dat geeft keuzevrijheid. Maar kan ook lastig zijn als je niet weet welke risico’s je zelf kunt dragen en welke risico’s je echt moet verzekeren. Verzekeren ondernemers wel de juiste zaken? Weet jij wat je achter laat als je er niet meer bent? Hebben jouw nabestaanden dan voldoende inkomen?

Of als je arbeidsongeschikt wordt. Hoe ziet jouw situatie er dan uit? Ruim 40% van de ondernemers heeft niets geregeld voor het geval zij arbeidsongeschikt worden (bron CBS). En dat terwijl ongeveer 20% van de ondernemers arbeidsongeschikt wordt!

Als zelfstandig ondernemer moet je zelf voorzieningen treffen. Bij ziekte en arbeidsongeschiktheid bestaat er geen recht op een uitkering vanuit onze sociale zekerheid. Hetzelfde geldt voor een DGA. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan uitkomst bieden.

Een AOV moet zo goed mogelijk afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie. Hierbij houden we rekening met zakelijke aspecten, maar nemen ook jouw privé situatie hierin mee. Wij kunnen samen met jou de meest ideale dekking samenstellen. Door maatwerk kunnen wij niet alleen de dekking goed op jou afstemmen, maar ook de hoogte van de premie.

Welke verzekeringen adviseren wij?

Neem contact op per mail of bel ons voor een afspraak. Wij adviseren je hierin graag